Om mig

Psykolog med afsæt i narrativ terapi

 
 
 
Jeg giver samtykke til, at de oplysninger jeg her har oplyst må behandles
 
 

Kontakt mig her:

 • Tristhed, håbløshed og det der kaldes depression
 • Selvfølelsesproblematikker
 • Angst-relaterede problematikker
 • Børn og unge med 'ondt i livet'
 • Udfordringer i parforhold
 • Stress og udfordringer i fx arbejdsforhold
 • Parforholds- og familieproblemer
 • Stof- og alkoholmisbrug
 • Traumatiske oplevelser, fx overfald, overgreb og ulykker
 • Livskriser, fx som følge af skilsmisse eller fyring
 • Mennesker ramt af fysiske eller psykiske lidelser
 • Pårørende til mennesker ramt af fysiske eller psykiske lidelser
 • Pårørende ved dødsfald


Du er velkommen til at kontakte mig her, hvis du vil vide mere. Alternativt kan du udfylde formularen til højre - så kontakter jeg dig personligt inden for en hverdag.


Sådan kan et samtaleforløb hos mig se ud

Dit samtaleforløb hos mig er unikt og afhænger af, hvilke problemstillinger, du ønsker vi skal arbejde med. Mit fokus vil til hver en tid være det, der er relevant og brugbart i lige netop din situation.


Fælles for alle samtaleforløb er imidlertid, at jeg tager afsæt i den terapeutiske praksis på et narrativt grundlag. Du kan læse mere om narrativ terapi lige her.


Du kan her se, hvilke områder jeg tidligere har beskæftiget mig med:

Mit navn er Marlene Schmidt, og jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) fra Københavns Universitet og medlem af Dansk Psykologforening.


I mit daglige virke som psykolog er jeg meget optaget af at lytte til netop de erfaringer, du har gjort dig gennem dit liv og sammen med dig finde de ting, der kan hjælpe dig i retning mod det liv, du drømmer om at leve. Derfor vil du med et psykologisk samtaleforløb hos mig altid opleve, at det er dig, der bestemmer, hvad der er vigtigt at tale om, samt hvordan vi taler om det.


Undervejs i samtaleforløbet afstemmer vi i fællesskab, hvorvidt samtalerne hjælper dig og giver mening for dig i forhold til dine udfordringer. Det vigtigste er til hver en tid, at vi taler om lige præcis det, du har på hjerte.


Dette gælder både de individuelle samtaleforløb samt par- og familiesamtalerne.


Derudover arbejder jeg i overensstemmelse med de etiske principper for nordiske psykologer og er underlagt reglerne om tavshedspligt.


For yderligere at sikre kvaliteten af mit terapeutiske arbejde modtager jeg løbende supervision og holder mig fagligt opdateret gennem kurser og videreuddannelse.Lidt om mit liv

Jeg er født i 1978 og er vokset op på Sydsjælland, men i de sidste 25 år har jeg boet i København. I dag er jeg gift med Peter, som jeg har to dejlige børn med. Som person er jeg meget optaget af kulturelle tendenser, som jeg løbende følger med i med stor interesse. Jeg hører podcasts, ser serier/dokumentarer og læser rigtig mange bøger. Hvis man vil følge med i det, kan man følge mig på Instagram her.

Derudover elsker jeg planter, at gå på loppemarkeder, lave flotte lagkager og at synge i et 200-mand stort kor på ugentlig basis.