Mit syn på behandling

Vejen til en øget livskvalitet går gennem både krop og sind

Som psykolog oplever jeg ofte, at de udfordringer, mine klienter står over for ikke kun er forbundet til hovedet - men hele kroppen. Det er netop min overbevisning, at samspillet mellem det fysiske og det psykiske er altafgørende for en sund balance i mennesket som helhed.


Måske genkender du følgende situationer:


Du har ondt i maven, men det er svært at sætte fingeren på hvorfor.

Du har fysiske skavanker, der påvirker din livskvalitet negativt.

Du er træt, energiforladt og føler dig stresset, selvom du synes du overholder dine sengetider og dit arbejde går okay.Samtaleterapi med afsæt i dig som helhed

Jeg er stærkt inspireret af tilgangen, der kombinerer krop og sind. Det vil du opleve, når du har et samtaleforløb hos mig. Med udgangspunkt i lige præcis din situation stiller jeg spørgsmål, der vedrører mere end dine tanker og følelser, hvis jeg finder det relevant.


Det gør jeg for at afklare, om det er andet end psykiske problemstillinger, der ligger til grund for det, du slås med til daglig. Min overbevisning er, at man for at løse udfordringer det ene sted, typisk også skal have fat i det andet. Derigennem er det muligt at skabe resultater, der holder ved og styrker din livskvalitet på mere end et plan.


Eksempler på fysiske forhold, der påvirker de psykiske forhold er:


Fordøjelsesproblemer

Hormonel ubalance

Dårligt immunforsvar

Muskelspændinger

Uhensigtsmæssig kost eller fejlernæring

Fysiske smerter

Problemer med nervesystemet

Dårlige søvnvaner


Uanset om du kæmper mod traumer, depression, stress,  dårligt selvværd eller noget helt femte, kan det meget vel hænge sammen med din fysiske tilstand. Det er min holdning, at psykiske og fysiske lidelser hænger uløseligt sammen, og begge er afgørende for din sundhed og trivsel - hele vejen rundt.


Vi kigger på hele dig

Ud fra mit syn på dig som helhed kan vi sammen lægge en plan for, hvilke behandlinger, der kan hjælpe dig til øget livskvalitet. Mit mål er at hjælpe dig på vej, så du bliver et helt og sundt menneske.


Det, du oplever sidder også i din krop og kommer til udtryk på flere forskellige måder. At behandle både krop og psyke er efter min mening nøglen til, at du kan tage ansvar for dit eget liv og opnå den livskvalitet, du har fortjent.


Det helhedsorienterede syn på mennesket optager mig meget i min hverdag som psykolog. Derfor arbejder jeg sammen med andre faggrupper, der kombineret med et af mine samtaleforløb kan hjælpe dig til at opnå den livskvalitet, du ønsker.


Kontakt mig her:

 
 
 
Jeg giver samtykke til, at de oplysninger jeg her har oplyst må behandles