Samtaler med unge

Samtaleforløb om dine udfordringer - i øjnehøjde

Føler du dig ikke god nok - føler du, at alle andre er meget bedre end dig?


Har du let til tårer, og føler du dig trist, håbløs eller ensom?


Føler du dig presset af alle de forventninger, du selv og din omverden har til dig?

 

Går du med bekymringer om at miste, være utilstrækkelig eller noget helt tredje - så meget, at det fylder hele din hverdag?


Har du været udsat for en voldsom oplevelse, der har ændret dit dagligdag og dit syn på livet?Kontakt mig på 91 56 34 40 og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig med at leve dit liv, som du ønsker det.


Samtaler med unge optager mig meget, og jeg har igennem årene hjulpet mange unge med at håndtere de udfordringer, de står over for eller møder i deres liv. Igennem mine erfaringer fra forskellige ungeprojekter og fra socialpsykiatrien ved jeg, hvordan jeg kan hjælpe dig med det, du går og slås med i det daglige. Hos mig får du derfor et psykologisk samtaleforløb, der er nærværende og relevant i forhold til lige præcis dit liv.


Jeg møder dig i øjenhøjde og med nysgerrighed - og lytter til det, du har på hjerte uden at have forudindtagede holdninger eller forventninger til dig og det, du slås med i din hverdag.


Vi taler om det, der er vigtigt for dig på den måde, der passer dig bedst. Hver gang.


Vil du vide mere om, hvordan et psykologisk samtaleforløb kan hjælpe dig? Kontakt mig på 91 56 34 40 for en uforpligtende samtale - eller udfyld formularen til højre, så kontakter jeg dig inden for en hverdag.Kontakt mig her:

 
 
 
Jeg giver samtykke til, at de oplysninger jeg her har oplyst må behandles